Sitecom makes it easy!

Wil je optimaal gebruik maken van internet en je thuisnetwerk? Dan staan wij voor je klaar. Dagelijks stellen wij alles in het werk om jouw digitale leven nog leuker en vooral makkelijker te maken. Sitecom ontwikkelt netwerkproducten waarmee iedereen moeiteloos en direct aan de slag kan.

Met deze producten kun je heel snel en simpel een thuisnetwerk opzetten, waarmee je muziek en foto’s kunt delen, mailen, video’s streamen, gamen, communiceren en werken.

Sitecom maakt het makkelijk om een product te vinden in een uitgebreid assortiment dat aan jouw wensen voldoet. Met al deze oplossingen kan je in een handomdraai van start. Veiligheid online staat hierbij altijd voorop. Naast gebruiksgemak bieden wij uitgebreide service en ondersteuning.

Sitecom is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende en snelst groeiende merken op het gebied van netwerken voor thuis- en klein zakelijk gebruik. Gewoon door het eenvoudig te houden. Op onze webshop is het gehele assortiment terug te vinden.

verder lezen

Nieuw AV systeem

Bekijk de mogelijkheden voor jouw inrichting in onze showroom op het nieuwe 98" AV-systeem met het Loxone smart home systeem met adaptieve verlichting en geluid.

Het kantoor als magneet

Veel mensen vinden het best prima dat ze thuis moeten werken. En er is zelfs een groep mensen die helemaal niet meer naar kantoor wil komen. Want dat wat ze op kantoor doen, kunnen ze ook thuis.

Sluiting rond kerst en jaarwisseling:

vrijdag 23 en 30 december zijn wij de gehele dag gesloten.