realisatie

Enthousiast over het ontwerp? Dan bespreekt de projectadviseur alle details met betrekking tot uitvoering, prijsstelling, gewenste levertijd, uiterlijke opleverdatum en eventuele gefaseerde levering. Alles wordt nauwkeurig met je afgestemd, vastgelegd en bewaakt door onze binnendienst. Voor de uitlevering neemt onze afdeling planning contact op om de definitieve uitleverdatum af te spreken en eventuele bijzonderheden door te nemen.

Op de afgesproken datum wordt je meubilair geleverd, geplaatst en gemonteerd door vakkundige VCA gecertificeerde monteurs, waarbij kwaliteit en veilig werken centraal staan.

Oplevering

Alle werkzaamheden zijn uitgevoerd en klaar om in gebruik te worden genomen. De projectadviseur of de leidinggevende monteur doet nog een opleverronde samen met jou. Als er nazorg nodig is, dan wordt dat direct geïnventariseerd en op tijd en kosteloos uitgevoerd. Als je wil kan er op dat moment, of later nog, een zitinstructie worden gegeven aan de medewerkers die een nieuwe bureaustoel hebben.

Mogelijkheden bespreken?

Maak een afspraak en kom langs in de showroom.

 

 

 

Afspraak maken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.