Alle artikelen

Nieuw assortiment stoelen

We hebben ons assortiment uitgebreid met zitcollecties van Interstuhl en Wilkhahn. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee! Om jullie kennis te laten maken met deze mooie merken, hebben we een viertal modellen uitgekozen, die we tegen een aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden.

Outlet Sale

Onze outlet is vol, dus moeten we ruimte maken. Dit is DE kans om diverse (design) meubelen en accessoires te scoren tegen bodemprijzen!

Nieuw AV systeem

Bekijk de mogelijkheden voor jouw inrichting in onze showroom op het nieuwe 98" AV-systeem met het Loxone smart home systeem met adaptieve verlichting en geluid.

Zie ze stralen!

DSN sponsort al een aantal jaar een zaalvoetbalteam dat meespeelt in de competitie van Zaalvoetbal Ridderkerk. Dit jaar zijn deze mannen gepromoveerd naar de hoofdklasse. Met ons nieuwe logo op hun shirts gaan ze ook daar vast en zeker knallen!

IVC pvc vloeren

Wij creƫren graag een werkomgeving die uitnodigt om naar kantoor te komen, uitdaagt om goed te kunnen presteren en bijdraagt aan een goede sfeer.

Het kantoor als magneet

Veel mensen vinden het best prima dat ze thuis moeten werken. En er is zelfs een groep mensen die helemaal niet meer naar kantoor wil komen. Want dat wat ze op kantoor doen, kunnen ze ook thuis.