Alle artikelen

CO-2 neutraal papier van navigator

Duurzaamheid is een hot topic en ook op het gebied van papier zijn hier steeds meer ontwikkelingen in te zien. Navigator zet zich in voor een CO2-neutrale planeet en heeft papier ontwikkeld waarmee ze hun volledige CO2-voetafdruk neutraal hebben gemaakt. Van bos tot consument!

Nieuw assortiment stoelen

We hebben ons assortiment uitgebreid met zitcollecties van Interstuhl en Wilkhahn. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee! Om jullie kennis te laten maken met deze mooie merken, hebben we een viertal modellen uitgekozen, die we tegen een aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden.

Outlet Sale

Onze outlet is vol, dus moeten we ruimte maken. Dit is DE kans om diverse (design) meubelen en accessoires te scoren tegen bodemprijzen!

Nieuw AV systeem

Bekijk de mogelijkheden voor jouw inrichting in onze showroom op het nieuwe 98" AV-systeem met het Loxone smart home systeem met adaptieve verlichting en geluid.

Zie ze stralen!

DSN sponsort al een aantal jaar een zaalvoetbalteam dat meespeelt in de competitie van Zaalvoetbal Ridderkerk. In 2022 zijn deze mannen gepromoveerd naar de hoofdklasse. Met ons nieuwe logo op hun shirts gaan ze ook daar vast en zeker knallen!

IVC pvc vloeren

Wij creëren graag een werkomgeving die uitnodigt om naar kantoor te komen, uitdaagt om goed te kunnen presteren en bijdraagt aan een goede sfeer.

sluiting rond hemelvaart

donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei zijn wij de gehele dag gesloten