Veel mensen vinden het best prima dat ze thuis moeten werken. En er is zelfs een groep mensen die helemaal niet meer naar kantoor wil komen. Want dat wat ze op kantoor doen, kunnen ze ook thuis. En als ze dan weer een keer naar kantoor komen, zijn de collega’s die ze voorheen spraken vaak niet aanwezig.

‘Hoe kunnen we het kantoor weer zo inrichten, zodat mensen wel weer graag naar kantoor komen?’

‘Het kantoor zou weer de aantrekkingskracht van een magneet moeten krijgen, maar hoe dan?’

Deze en andere vragen komen wij in de praktijk regelmatig tegen. Je wilt de productiviteit en saamhorigheid van je team behouden en liefst zien groeien. In verschillende brainstormsessies kunnen/willen we graag met je nadenken over bijvoorbeeld de bezettingsgraad, de sfeer die je weer terug wilt en hoe je het ‘samen-staan-we-sterk-gevoel’ weer terug kunt krijgen. Om zo tot een goed advies te komen en een inrichting te realiseren die daar naadloos bij aansluit.

Loop jij ook met zulke vragen rond? Neem contact met ons op en we gaan graag met je in gesprek.

verder lezen

Nieuw AV systeem

Bekijk de mogelijkheden voor jouw inrichting in onze showroom op het nieuwe 98" AV-systeem met het Loxone smart home systeem met adaptieve verlichting en geluid.

IVC pvc vloeren

Wij creëren graag een werkomgeving die uitnodigt om naar kantoor te komen, uitdaagt om goed te kunnen presteren en bijdraagt aan een goede sfeer.