Samen met AVDM Audio Visuele Dienst Molendijk en Pixtar realiseerden we een prachtige ontvangsthoek in onze showroom.

Het 98″ inch scherm dat aangestuurd wordt met het Loxone smart home systeem, geeft een geweldige beleving van de presentaties met aangepast lichtschema’s en geluid via de Gallo speakers.

Een goed doordacht Smart Home systeem onderscheidt zich door het samenspel tussen alle componenten die in een ruimte nodig zijn voor een goed leef comfort.

Wat Loxone zo speciaal maakt?

Deze smart home producten werken naadloos samen. Zonwering, verlichting, verwarming, audio, video… Alles aangestuurd door één centrale controller: de Loxone Miniserver.

Die past zich non-stop aan op basis van jouw behoeften. En omdat er zowel bekabelde als draadloze smart home producten zijn, is een pand automatiseren nog nooit zo eenvoudig geweest!

verder lezen

Het kantoor als magneet

Veel mensen vinden het best prima dat ze thuis moeten werken. En er is zelfs een groep mensen die helemaal niet meer naar kantoor wil komen. Want dat wat ze op kantoor doen, kunnen ze ook thuis.

IVC pvc vloeren

Wij creëren graag een werkomgeving die uitnodigt om naar kantoor te komen, uitdaagt om goed te kunnen presteren en bijdraagt aan een goede sfeer.