Efficiënt vergaderen

Met de juiste inrichting creëer je in de vergader- of conferentieruimte de gewenste sfeer. Denk aan prettig zittende stoelen, maar ook aan de mogelijkheid om een ruimte af te sluiten, zodat vertrouwelijke informatie binnen blijft. Natuurlijk is ook de techniek belangrijk, zodat je de beste (online) verbinding hebt met je klant of een presentatie mooi kunt weergeven, en geen last hebt van storingen of andere hindernissen. Zelfs ook “ouderwetse” middelen als flipovers voor je brainstormsessie kunnen we verzorgen. DSN kijkt met je mee welke mogelijkheden het beste passen in jouw vergader- of conferentieruimte.

Brunner

Bij Brunner combineert men moderne en traditionele productiemethoden, waarbij kwaliteit, esthetiek en functionaliteit samen komen. Alles wat ze doen is bedoeld om ervoor te zorgen dat mensen zich op hun gemak voelen, zelfs als ze niet thuis zijn. De meubels van Brunner creëren identiteit en de perfecte setting voor communicatie, concentratie en samenwerking.

contact opnemen

Advies nodig bij het inrichten van de vergader- of conferentieruimte? Vul dan het contactformulier in en wij zullen je zo snel mogelijk adviseren!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

sluiting rond hemelvaart

donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei zijn wij de gehele dag gesloten