Over de klant

Hart voor de zorg, passie voor technologie!

CareConnections is een gedreven organisatie in de zorg. Hun doel is om middels technologie meer tijd en aandacht te creëren voor goede zorg. De mens, de cliënt, staat bij hen centraal. Door het vereenvoudigen van de registratie van de dagelijkse cliëntinformatie wordt het werk leuker. Digitale toedienregistratie en een digitaal voorschrijfsysteem zorgen voor optimale medicatieveiligheid. CareConnections was gevestigd aan de Plantageweg te Leusden. Medio augustus 2021 werd er door de directie (Jos Koppelaar) vanwege enorme groei een nieuw pand aangekocht aan de Fokkerstraat in Leusden.

Het project

DSN workspace solutions verzorgde samen met JTD Projects de totale verbouwing en inrichting. Samen met Claessens Erdmann architecten, ook ontwerper van het interieur voor AFAS Software, werd een geheel eigentijds inrichtingsplan vormgegeven voor dit inmiddels fraai ingerichte pand. De mens (de medewerkers van CareConnections) centraal was onze missie.

Warm en sfeervol

Alle systeemplafonds werden vervangen door akoestisch zwart spuitmateriaal tegen de verdiepingsvloeren. Hierdoor werd in het pand een grotere plafondhoogte gerealiseerd die zorg draagt voor ruimte en beleving. De gekozen kleuren en materialen hierin zijn warm en sfeervol. Elementen van eiken meubelmaatwerk zoals de balie en de lockers geven een extra dimensie hieraan.

Het geheel hebben we gecombineerd met veel groen van Oasegroen uit Ammerzoden. De Febrü zit/sta benches met de fraaie bureaustoelen van Haworth model Fern bieden een fijne flexplek voor de medewerkers van dit prachtige bedrijf. Daarnaast biedt het restaurant met een complete horecakeuken de gebruiker een prettige plek om elkaar te ontmoeten. Diverse zitoplossingen en comfortabele lounge chairs van Satelliet zorgen hierbij dat medewerkers en gasten die komen voor een cursus, zich thuis voelen en onder de indruk zijn van de gastvrijheid.

het resultaat

Gerelateerde projecten

Enthousiast geworden?

Vul dan je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij helpen je graag!

Weet je niet helemaal wat je wil? We denken met plezier met je mee.”

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.