Over de klant

Destin Travel Group is een reisspecialistengroep uit Hendrik Ido Ambacht. Hun missie? Het creëren van unieke, onvergetelijke reiservaringen. Boek je een reisarrangement op het gebied van luxe riviercruises, zee cruises, treinreizen, muziekreizen en Air cruises? Dan is het gegarandeerd vorstelijk genieten!

het project

DSN is al vele jaren de hofleverancier van alle kantoorartikelen voor Destin Travel GroupNet als ruim 20 jaar geleden heeft DSN, door de goede relatie met de klant, meegedacht met de vernieuwing van het bestaande kantoorpand. Dit resulteerde in een turnkey aanpak, waardoor de plafonds en verlichting zijn aangepast en nieuwe glazen wanden zijn geplaatst. De vergaderruimte en de presentatie-/lunchruimte  zijn voorzien van een maatwerkbank en stoelen en bijzettafels van Satelliet. Op de kantoren op de verdieping is gebruik gemaakt van zit/sta werkplekken van Febrü, samen met mooie Spider directiebureaus en kastenwanden van Febrü. Op de begane grond ligt pvc in een visgraadmotief van IVC en boven zijn tapijttegels van Interface gelegd. De raambekleding is van Zonnelux. In goede samenwerking met binnenhuisarchitect Helene de Soeten zijn deze keuzes gemaakt en is het een warm en sfeervol interieur geworden.

het resultaat

Gerelateerde projecten

Wil je de mogelijkheden bespreken?

In je nieuwe werkomgeving een ruimte creëren voor ontmoeting en ontspanning met je collega’s? Vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Hulp nodig met een ontwerp? We helpen je graag verder.”

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

sluiting rond hemelvaart

donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei zijn wij de gehele dag gesloten