over de klant

KVT is de innovatieve totaalspecialist op het gebied van noodstroom. Koninklijke van Twist levert complete energiesystemen, noodstroominstallaties en diesel- en gasmotoren. Duurzaamheid, ofwel maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij KVT centraal.

het project

Medio september 2021 werd DSN benaderd door Piet Merrelaar en Marijn van Twist om mee te denken met de inrichting van de nieuwbouw aan de Keerweer en de renovatie van het bestaande pand. Samen met onze interieurafdeling werd een plan gepresenteerd met een 3D visualisatie waarbij historie van het bedrijf, kleuren van het logo en de producten waarmee dit prachtige familiebedrijf zich onderscheidt in de markt werden meegenomen in het totaalplan.

Showroom, vloeren en plafonds, scheidingswanden, meubelmaatwerk en een compleet nieuw interieur in het bestaande pand werden qua design en kleur afgestemd met de inrichting van de nieuwbouw zodat er een prachtige eenheid ontstond op niveau van afwerking en uitstraling.

 

Naast een voorstel voor een metamorfose van het bestaande pand werd er ook een plan van aanpak geschreven om tijdens de kantooruren het gehele bestaande gebouw te renoveren in verschillende fases. Ook konden we gebruik maken van de kantoren in de nieuwbouw waar verschillende afdelingen naar verhuisden zoals de administratie, het van Twist museum en de afdeling onroerend goed beheer. Vanaf januari t/m april 2022 werd met elkaar het nieuwe interieur geleverd samen met een prachtige vloerbedekking; ook de showroom kreeg een geheel nieuwe look en feel.

U vindt aan de Keerweer een keur van kwaliteitsproducten: Febrü benches met Haworth bureaustoelen model Fern; Brunner vergadertafels met bijpassende conferentiestoelen; maatwerk meubelen van Peters interieurbouw en een bijpassende stoffering van Desso tapijttegels.

het resultaat

Gerelateerde projecten

Enthousiast geworden?

Vul dan je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij helpen je graag!

“De klant ontzorgen is onze zorg!”

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.