over de klant

Dolderman, sinds 1956 gevestigd in Dordrecht, is actief in de scheepsmotorenindustrie en staat bekend om zijn uitstekende reputatie in de beroepsvaart. Als een toonaangevende dealer van het gerenommeerde merk Caterpillar, zocht deze klant een oplossing voor de inrichting van het nieuwe kantoorpand.

het project

De samenwerking tussen ons en Dolderman is ontstaan vanuit ons contact over de geplande nieuwbouw. Deze plannen waren al geruime tijd bekend, vooral omdat het duidelijk was dat ze moesten verhuizen uit het centrum van Dordrecht. Bij het project waren verschillende partijen betrokken, waaronder de directie van Dolderman en een interieur- en nieuwbouwcommissie.

Dik Alblas en Jan Both zijn bij ons langs geweest in de showroom om meubilair te bekijken voor de geplande nieuwbouw aan de Grevelingenweg.  Samen met een interieurarchitect kwamen we op een ontwerpplan, waarin de identiteit van Dolderman wordt weerspiegelt in de keuzes voor kleuren, materialen en het algehele ontwerp van de nieuwbouw.

 

Voor de inrichting van het nieuwe pand is gekozen voor Robberechts bureaus met zwarte onderstellen, gecombineerd met Robson bladen die naadloos aansluiten op de deuren en het maatwerkmeubilair. De bureaustoelen van Comforto model Soji, staan garant voor comfort en ergonomie, waardoor werken een plezier wordt.

In de kantine creërden we een gezellige en functionele ruimte met Satelliet HPL eiken tafels, vergezeld van Satelliet Galvanitas en Kesy stoelen. Voor een informele sfeer plaatsten we Satelliet Galvanitas barkrukken. Deze combinatie van meubilair zorgt voor een aantrekkelijke en comfortabele eet- en ontmoetingsruimte.

Voor het vergaderen plaatsten we Febru Spider vergadertafels, gecombineerd met Lande Casual stoelen. Deze opstelling biedt een professionele en comfortabele omgeving voor productieve vergaderingen en brainstormsessies. Met ons assortiment aan meubilair streven we ernaar om functionele en esthetisch aantrekkelijke werk- en ontmoetingsruimtes te creëren die voldoen aan de behoeften van elke moderne werkplek.

het resultaat

Gerelateerde projecten

Enthousiast geworden?

Vul dan je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij helpen je graag!

“De klant ontzorgen is onze zorg!”

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ivm een bedrijfsuitje zijn wij op donderdag 30 mei gesloten