over de klant

Auto Muntstad, dicht onder de rook van Pon te Leusden, heeft verschillende vestigingen in De Meern, Zeist en Bunnik. De Meern is het hoofdkantoor met als directie en opdrachtgever Rob Buys. Samen met hem en Jolanda Berghorst-Ensie hebben we, van 2013 t/m 2016 achtereenvolgens en volgens de laatste richtlijnen, Audi, VW, Skoda en Seat volledig gerenoveerd. Inmiddels is er een nieuwe directie aangetreden, te weten Rolf Eeftink, afkomstig vanuit Autohaas Apeldoorn. In De Meern vindt je een unieke showroom voor Audi Sport. Aan de Landzigt zijn op de autoboulevard alle merken vertegenwoordigd. In Zeist hebben we naast  Audi en VW ook het gehele callcenter op de eerste etage mogen inrichten.

het project

In nauwe samenwerking met Pon te Leusden is de gehele inrichting voor Audi, VW, Skoda en Seat geheel CI/CD ingericht. In de Meern is Audi volledig ingericht met prachtige Wilkhahn bureaustoelen en interieur van Isaria uit München. Naast de karakteristieke Audi en VW kleuren, afwisselend gecombineerd met zwart/antraciet en kersen/wit, is het interieur verfraaid met warme kleuren in de tapijttegels van Interface en een prachtige bar met warm welkom voor de klant door licht effecten met LED en strak vorm gegeven barkrukken.

De werkplaatskantoren zijn opgefrist met nieuwe werkplekken van Febrü; ook aan het zitcomfort is gedacht en zijn fraaie Comforto 5965 stoelen aangeschaft. Om het geheel zeer klantvriendelijk te maken hebben we tenslotte maatwerkmeubelen gemaakt voor de monteurs om de klanten te kunnen ontvangen met zit-sta balie werkplekken en voldoende kastenwanden om de onderdelen te kunnen verstrekken.

het resultaat

Gerelateerde projecten

Wil je meer weten over hoe we werken?

Vul dan je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij helpen je graag!

DSN staat altijd voor je klaar.”

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ivm een bedrijfsuitje zijn wij op donderdag 30 mei gesloten