over de klant

Na de succesvolle herinrichting van de vestiging Skoda/Seat van Noordhoek BV in Den Bosch, zocht directeur Mark Bastiaansen uitbreiding in Tilburg met een prachtig nieuw te bouwen pand, om de eerder genoemde merken ook in Tilburg verder op de kaart te zetten. Noordhoek BV is snel gegroeid. Dit mede door de vorm van uitstekende service; een breed assortiment en het ontzorgen van de klant en diverse soorten service, waaronder het verstrekken van een fiets.

het project

De directie van Noordhoek koos voor het standaard CI/CD concept van de importeur, maar wel de meest uitgebreide versie met alle opties en accessoires. Naast de Vitra stoelen en de Skoda meubelen, werden ook de vergaderzalen en de back office compleet nieuw ingericht. Op de begane grond en eerste etage vindt de klant een breed scala aan comfortabel, fraai vorm gegeven en ook functioneel meubilair. Werkplekken, diverse balies, lounge meubilair, een gezellig ingerichte kantine en een grote vergaderzaal waar ook trainingen plaatsvinden.  Alle vergaderstoelen zijn van het merk Arper in vier verschillende blauwtinten.

Samen een geheel

Ook de zitjes zijn van hetzelfde merk. Bij Seat zijn de rode en oranje kleuren doorgetrokken in de meubelen en in het tapijt van Interface. Alle kantoren zijn verder gestoffeerd met dezelfde tapijttegel, waarbij de bladen van Skoda in een warme houtkleur een fraaie combinatie vormen. Beslist de moeite waard om een bezoek te brengen aan Noordhoek Tilburg. Vandaag de dag is het bedrijf gefuseerd met de van Mossel groep; ook de vestiging in Waalwijk is geheel opnieuw ingericht in dezelfde stijl.

het resultaat

Gerelateerde projecten

Wil je meer weten over hoe wij werken?

Vul dan je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij helpen je graag!

DSN staat altijd voor je klaar.”

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

sluiting rond hemelvaart

donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei zijn wij de gehele dag gesloten