Whiteboarden worden overal gebruikt. Thuis, op school en op het werk. Leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen. De borden worden beschreven met een speciaal hiervoor ontwikkelde whiteboardstift en dienen schoongemaakt te worden met spray en een tissue of wisser.

Maar na verloop van tijd kan het zijn dat het whiteboard niet meer goed schoon te krijgen is. Er blijven resten inkt achter of iemand heeft per ongeluk met een permanente stift op het bord geschreven.

Als de gewone reinigingsspray met wisser niet goed werkt kunt u onderstaande tips proberen om het bord weer schoon te krijgen. Voor al deze tips geldt: Probeer het eerst even uit in een hoekje zodat u kunt controleren of uw bord niet wordt aangetast ! De toplaag van een whiteboard is namelijk kwetsbaar en niet bestand tegen al te agressieve middelen.

1.  Gebruik een niet schurend schoonmaakmiddel zoals Glassex om het bord schoon te maken
2.  Spuit deodorant op het bord en poets het met een doek schoon (ruikt meteen goed)
3.  Gebruik een beetje koperpoets op een doek en poets het bord licht op
4.  Gebruik nagellakremover om het bord te poetsen (wel een soort zonder aceton)
5.  Schrijf met een whiteboard stift over de met permanente stift geschreven tekst heen en wis dit na even intrekken uit met spray en wisser

Voor whiteboarden met een emaille toplaag is er een speciaal doekje ontwikkeld om de hardnekkige vlekken weg te krijgen. Zie hiervoor onze webshop.

Mocht u nog meer vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met onze productspecialisten.

verder lezen

Nieuw AV systeem

Bekijk de mogelijkheden voor jouw inrichting in onze showroom op het nieuwe 98" AV-systeem met het Loxone smart home systeem met adaptieve verlichting en geluid.

Het kantoor als magneet

Veel mensen vinden het best prima dat ze thuis moeten werken. En er is zelfs een groep mensen die helemaal niet meer naar kantoor wil komen. Want dat wat ze op kantoor doen, kunnen ze ook thuis.

sluiting rond hemelvaart

donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei zijn wij de gehele dag gesloten