Op donderdag 11 mei was DSN vanaf 12 uur gesloten vanwege ons jaarlijkse personeelsuitje.

Na een lekkere lunch in onze gezellige kantine zijn we naar Fort Lunet in Raamsdonksveer gereden.

   

Hier werden we enthousiast ontvangen en naar een drietal fluisterboten gebracht. Vooraf mocht iedereen een goodiebag pakken. Hierin bleek, naast wat te drinken en te snacken, ook een gekleurde Leitz Wowfles te zitten. De kleur die je had, kwam overeen met de indeling van de fluisterboten, dus het was voor iedereen een verrassing wat de samenstelling van de boten zou zijn.

Nadat iedereen in de juiste boot zat (wat wel even duurde ?), zijn we afgevaren naar de Biesbosch en hebben we daar een gps-puzzeltocht gedaan, waarbij verschillende vragen moesten worden beantwoord of opdrachten moesten worden uitgevoerd. Vooral het wedstrijdelement tussen de boten maakte het spannend en zorgde ervoor dat iedereen in een winnaarsmodus kwam ?.

Met gevaar voor eigen leven werden de vlaggen met vragen/opdrachten gepakt en indien mogelijk gesaboteerd, maar uiteindelijk hebben de Gele Kanaries gewonnen en grepen de Blauwalgen en DSN worksloep solutions naast de prijzen. Het weer zat gelukkig mee en de poncho’s konden ingepakt blijven. Bij terugkomst hebben we nog genoten van een lekkere barbecue.

Het was een leuke en enerverende dag!

 

verder lezen

Nieuw AV systeem

Bekijk de mogelijkheden voor jouw inrichting in onze showroom op het nieuwe 98" AV-systeem met het Loxone smart home systeem met adaptieve verlichting en geluid.

Het kantoor als magneet

Veel mensen vinden het best prima dat ze thuis moeten werken. En er is zelfs een groep mensen die helemaal niet meer naar kantoor wil komen. Want dat wat ze op kantoor doen, kunnen ze ook thuis.