Meubelmaatwerk

DSN heet niet voor niets DSN workspace solutions. Bij kantoorinrichting komt vaak maatwerk kijken. De receptie bijvoorbeeld; de plek waar bezoekers een eerste indruk krijgen. Door een combinatie van passende materialen en techniek, kan je de ontvangstbalie professionaliteit én de identiteit van je organisatie laten uitstralen.

Stoffering

Stoffering verbetert de sfeer en de akoestiek. Onder stoffering valt je raam- en wandbekleding en natuurlijk de keuze van je vloer. Wandbekleding zorgt ook voor extra sfeer. Kies voor een natuurlijk bamboebehang, of voor houten strips. En welke vloer kies je? De trend van nu is een PVC vloer. PVC vloerdelen zijn beschikbaar in allerlei kleuren en patronen en gaan bovendien lang mee. Wil je wat meer warmte in de ruimte brengen? Dan zijn tapijttegels een goede oplossing.

Peters Interieurbouw

Peters Interieurbouw is onze vaste leverancier van maatwerk interieur. Zij maken wat onze vormgevers en architecten bedenken. Wat dat ook is. Peters beschikt over een zeer veelzijdig, modern en specialistisch machinepark. Bediend
door uitstekend opgeleide en ervaren vakmensen kunnen ze vrijwel alle materialen bewerken: hout, metaal, plaat- en draadmaterialen en kunststof.

Contact

Benieuwd naar de maatwerk mogelijkheden? Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.