over de klant

Het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ) is het nationale oceanografisch instituut en verricht voornamelijk maritiem onderzoek. Dit is gericht op belangrijke wetenschappelijke en maatschappelijke vragen die relevant zijn voor het functioneren van oceanen en zeeën.

het project

Het pand van het NIOZ in Yerseke is grondig verbouwd. Na toekenning van de aanbesteding en diverse bezoeken aan onze showroom, zijn de kleuren en materialen gedefinieerd en startten we met de realisatie van dit project. Dit was een mooi en intensief traject. Het doel hiervan: een flexibele inrichting die uitnodigt om naar kantoor te komen en op diverse manieren te werken. We hebben alle werkplekken voorzien van zit/sta bureaus van Robberechts, aangevuld met de bureaustoel Soji van Haworth. De vergaderruimtes zijn ingericht met tafels van Febrü en stoelen van Lande. Daarnaast is er veel aandacht gegeven aan de flexruimtes. Het pand is inmiddels naar volle tevredenheid in gebruik.

“Er werd goed naar de klant geluisterd en meegedacht”

het resultaat

Het was een mooi gezamenlijk project, waarin de samenwerking met DSN, vertegenwoordigd door Peter Zwemer, zeer soepel verliep. Er werd goed naar de klant geluisterd en meegedacht. Al met al een zeer prettige samenwerking.

Gerelateerde projecten

Enthousiast geworden?

Vul dan je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij helpen je graag!

De klant ontzorgen is onze zorg!”

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.