Over de klant

Adryan is een internationaal opererende dienstengroep. Vanuit kantoren in Nederland en Zwitserland biedt men een compleet dienstenpakket voor de (Bio) farmaceutische en High-End industrie. Adryan is gevestigd op een prachtige locatie aan het water te Dordrecht. André Huijzer nam contact met ons op met de vraag of wij een aanbieding wilden maken voor hun nieuwe locatie in Dordrecht, omdat zij uit hun jasje gegroeid waren.

Het project

Wij gaven invulling aan het ontwerp van architect HofmanDujardin, nadat er vanuit Adryan een bezoek aan onze ruime showroom was gebracht. Collega Wilbert van het offertebureau is hiermee aan de slag gegaan. De ruimtes zijn ingevuld met elektrische zit/sta werkplekken van Actiforce en Robberechts H-bench met bijpassende schuifdeurkasten. Daarnaast is in de grote en kleine vergaderruimtes gebruikt gemaakt van Febrü Spidertafels, allemaal voorzien van een eiken lorca blad met daarbij de Febrü conferentiestoel Soul. Alles geheel passend binnen het gemaakte ontwerp. Tevens zijn er nog twee speciale akoestische fauteuils toegepast waarin je even rustig een telefoongesprek kunt voeren, terwijl je een prachtig uitzicht op de rivier de Oude Maas hebt.

"DSN weet snel te schakelen."

het resultaat

Wij hebben DSN ervaren als partij die snel weet te schakelen, en mee heeft gedacht met onze wensen en die van de architect. DSN heeft van ons de opdracht gekregen vanwege de persoonlijke benadering van André Bikker en het snel reageren tegen competitieve prijs.

Gerelateerde projecten

Wil je de mogelijkheden bespreken?

In je nieuwe werkomgeving een ruimte creëren voor ontmoeting en ontspanning met je collega’s? Vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Hulp nodig met een ontwerp? We helpen je graag verder.”

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.