Over de klant

Actua is specialist op het gebied van verzekeringen. Hun missie is om alles tot in detail geregeld te hebben. Of het nu gaat over een autoverzekering of inboedelverzekering, of over de uitstraling van het pand. Met dat laatste helpen wij hen al vele jaren.

Het project

Al vele jaren zijn wij de leverancier van Actua voor de kantoorsupplies en -meubelen. Begin 2020 kwam de vraag om een compleet concept te maken voor de restyling van het kantoor. We hebben de wensen geïnventariseerd en op basis daarvan een mooi plan gemaakt. Eind 2020 hebben we de eerste fase opgeleverd. De PVC vloer van IVC is in visgraad motief gelegd. Het kantoormeubilair is van Febrü, Robberechts en Haworth, aangevuld met de meubelen van Dutchbone, Satelliet, Lande en Zuiver.

"DSN heeft oog voor design en ze werken netjes!"

het resultaat

We werken al zo’n 30 jaar samen met DSN, dat zegt eigenlijk genoeg. Het team is flexibel, oplossingsgericht en bovendien goed op elkaar ingespeeld, waardoor we als klant altijd snel kunnen schakelen. Er is veel aandacht voor zowel creativiteit als uitvoering, ze hebben oog voor design en werken netjes.

Gerelateerde projecten

Enthousiast geworden?

Vul dan je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij helpen je graag!

De klant ontzorgen is onze zorg!”

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.