Over de klant

Double R Trading BV en Double R Parts BV zijn twee bedrijven waar men met veel passie de import en export van motorfietsen en onderdelen verzorgt en waar de medewerkers ook iets met motoren hebben. DSN is met Robert van de Nadort (directie) in contact gekomen doordat zij een nieuw pand lieten bouwen in Gorinchem. DSN heeft toen het directiemeubilair mogen verzorgen en later nieuwe bureaustoelen. Recent heeft DSN ook de rest van het meubilair mogen leveren.

Het project

Double R Trading wilde graag haar organisatie verbeteren, waarbij ook het bestaande interieur aan de orde kwam. Na een bezoek van de klant aan onze showroom werd de vraag neergelegd om een nieuw inrichtingsplan te maken d.m.v. plattegronden en 3d beelden. Op deze manier ontstond voor de klant een goed beeld hoe het nieuwe interieur eruit ging zien. Wij hebben de werkplekken ingevuld met H-benches van Robberechts voorzien van een zwart, antivingerprint, Nanotech bureaublad met hoogcontainers als opbergkast van Febrü naast de werkplek. Er is gekozen voor spreektafels van Febrü model Cube met een Loftbeton blad en stoelen van Haworth. De lunchruimte heeft een mooie grote hoekbank gekregen van Hutten met tafels van Febrü. Daar omheen stoelen model Franky van Dutchbone en de Lande Jami. Kortom; een fijn kantoor om te werken.

het resultaat

Gerelateerde projecten

mogelijkheden bespreken?

Advies nodig bij het inrichten van je kantoor of lunchruimte? Wij helpen je graag! Vul dan het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je hierbij te adviseren.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.