over de klant

Maritiem aannemingsbedrijf Simon BV specialiseert zich al sinds 1922 als partij in het onderhoud, de reparatie en realisatie van kademuren, dukdalven, beschoeiingen, remmingwerk en metaalconstructies. Een bekend en gerenommeerd Rotterdams aannemingsbedrijf midden in het havengebied van Rotterdam.

het project

Vanuit onze relatie met interieurdesigner Jet Schenk, zijn we in contact gekomen met maritiem aannemingsbedrijf Simon BV.

Na een eerste kennismaking met Jan Saarloos en Job van de Berg, die beiden de directie vormen, werd een bezoek gebracht aan onze showroom. Na dit bezoek werd, in samenwerking met ons ontwerp- en offertebureau, een mooi gevisualiseerde inrichting ontworpen. Febrü Quadro werkplekken met Comforto bureaustoelen model 59. De lounge/bibliotheek is uitgevoerd met meubilair van Dutchbone. De complete stoffering pvc en tapijttegels is van IVC. Alles mooi passend bij de uitstraling van het pand.

het resultaat

Gerelateerde projecten

Wil je de mogelijkheden bespreken?

Heb je advies nodig bij het inrichten van je kantoor? Vul dan je gegevens in en wij nemen je zo snel mogelijk contact met je op!

“We denken graag mee over jouw ideale werkomgeving.”

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.