Over de klant

Eind november 2014 gingen de aandeelhouders definitief akkoord met het realiseren van het nieuwe AFAS Experience Center. Ton van der Veldt en Piet Mars vormen samen de raad van bestuur en hadden al van oudsher bij de start van hun onderneming in 1996 nauwe banden met de directie van DSN.

Voor de derde keer op rij kwamen we aan tafel, voor het eerst samen met CE architecten, Freek Claessens, om met elkaar een prachtig uniek interieurconcept te ontwikkelen. Samen met zoons Bas van der Veldt en Arnold Mars realiseerden we dit indrukwekkende Clubhuis.

Het project

Het in het oog springende gebouw is ontworpen door de broer van Ton, Steef van der Veldt. De bouwheer is trots op het inspirerende, duurzame en innovatieve resultaat. De combinatie van theater, kantoorgebouw, restaurant en Atrium is weergaloos mooi en staat vol met prachtige producten in smaakvolle kleuren. Zelfs de bibliotheek op de eerste etage geeft een echt huiskamer gevoel met ronde zitelementen, waar je met een gezelschap informeel kunt vergaderen. Tenslotte is zelfs in de cursuslokalen aan een zit/sta tafel gedacht met een comfortabele bureaustoel, zodat je een trainingsdag bij AFAS niet snel meer vergeet.

"We zijn ontzettend blij met de oplevering van ons nieuwe interieur. Wat een kwaliteit van DSN."

Afas Experience Center film

In deze film gemaakt in samenwerking met Infinity Frame, vertelt theaterdirecteur Herman Zondag waarom AFAS voor DSN koos en wat er allemaal in het Clubhuis is gedaan.

vergaderen en conferentie

De ruim opgezette vergader- en conferentieruimtes zijn voorzien van Febrü vergadertafels. De in een kunstleder met stof uitgevoerde Febrü Soul vergaderstoel in een rustige cognackleur is mooi gecombineerd met een vergadertafel in walnoot met donkergrijze zuilen. Of je zet je kopje koffie op een Febrü Spider tafel uitgevoerd in mat zwart decor met zwarte zuilen, in combinatie met een verrijdbare vergaderstoel van Brunner in een hazelnootkleur leder. In de directiekamers zijn Leolux draaifauteuils geplaatst.

werkplekken

De Febrü Active zit/sta combinaties met zijn uitgevoerd in een stoere lichtgrijze betonlook met lichtgrijs onderstel en jeansblauwe akoestische wanden.

De werkplekorganisatie is geoptimaliseerd met een Galaxy monitorarm met bladdoorvoer, Bachmann bekabeling en Flex kabelslurven. De Comforto Fern bureaustoelen met een lichtgrijze netweave rug en antracietgrijze zitting maken het geheel af. Door dit te combineren met houten paneelwanden en looppaden in een houtkleur pvc stoffering van IVC Commercial krijgt het geheel een warme, maar ook frisse uitstraling!

Kantine en lounge

Het Entree Café, restaurant en de loungeruimtes zijn ingericht met meubilair van Satelliet. Zwarte (eet)tafels met stoelen model Jefferson, uitgevoerd in blauw en roestoranje. Deze kleuren komen ook terug in de zitbanken en de treinbanken op de vide. Zelfs het podium in het restaurant met de opvallende vleugelpiano is geheel uitgevoerd in dezelfde blauwe stof.

Meubelmaatwerk

Bij het meubelmaatwerk van Peters Interieurbouw werden pantry’s samengesteld uit duurzame materialen, zoals Corian bladen en een achterwand gemaakt van lederen vlakken in diverse kleuren. RVS interieurs en eiken houten latten die diagonaal met alle branddeuren in de gangen zijn verwerkt. Aanmeldzuilen en lockers, aan alles is gedacht. Ook een kunststukje: de speciaal vervaardigde roestvrij stalen ‘boom’ in het restaurant.

Wil je de mogelijkheden bespreken?

Heb je advies nodig bij het inrichten van je kantoor? Vul dan je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

“We denken graag mee over jouw ideale werkomgeving.”

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

gerelateerde projecten