over de klant

Als makelaar in verzekeringen biedt Schouten Zekerheid échte zekerheid, voor iedereen. Dit familiebedrijf is onafhankelijk en handelt volledig in het belang van de klant. Ze doet dit al sinds 1953: onafhankelijk, persoonlijk én daadkrachtig.

het project

Al sinds de jaren ’90 is er een wederzijdse zakelijke relatie tussen Schouten en DSN. Doordat beide bedrijven familiebedrijven zijn, is er ook een vriendschappelijke relatie ontstaan. Hierdoor zijn we al vele jaren leverancier voor de kantoorartikelen en zijn we als partner al diverse keren betrokken bij een renovatie, uitbreiding of verbouwing. We hebben hier maatwerkmeubelen geleverd, gebaseerd op een meubellijn van Febrü, uitgebreid met diverse andere meubelen van Febrü, stoelen van Haworth en HAG, vergadertafels van Castelijn en een bedrijfsrestaurant met onder andere stoelen van Vitra. Een markant pand aan de voet van de Brienenoordbrug, wat een prachtig bedrijf huisvest met een mooie inrichting!

het resultaat

Gerelateerde projecten

Wil je de mogelijkheden bespreken?

In je nieuwe werkomgeving een ruimte creëren voor ontmoeting en ontspanning met je collega’s? Vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

“Wil je je kantoor updaten? We helpen je graag verder.”

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.