Over de klant

Cedrah is een woon-/zorgorganisatie met inmiddels een tiental locaties in Zuid-Holland en Zeeland, waar zorg geboden wordt aan ouderen die bewust kiezen voor een organisatie met een reformatorische identiteit. Cedrah biedt kwalitatief hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht. Haar medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers stimuleren en ondersteunen de cliënten om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven.

het project

Het Centraal Bureau van Cedrah was eerst gehuisvest in een kantoorpand te Capelle aan de IJssel. Dit pand werd echter herbestemd voor woningbouw, waardoor Cedrah opzoek moest naar een ander pand. Een prachtige kantoorvilla aan de 1e Barendrechtseweg in Barendrecht werd aangekocht, waarna architect Hans Roest een plan maakte voor de inrichting van het pand. Cedrah stelde een werkgroep samen van 5 personen met Hermen van Driel als contactpersoon. Deze werkgroep koos voor DSN, na het verkennen van de markt, het schrijven van een aanbesteding en bezoek aan diverse showrooms. Het pand is ingericht met Febrü Active Smart elektrisch in hoogte verstelbare bureaus, appellades van Robberechts en Febrü Soul bezoekersstoelen in blauw. De bureaustoelen zijn van Comforto model 59. Het resultaat? Een goed en efficiënt ingerichte kantoorvilla waar alle centrale diensten en faciliteiten aanwezig zijn om te werken en elkaar te ontmoeten.

het resultaat

Gerelateerde projecten

Wil je de mogelijkheden bespreken?

Heb je advies nodig bij het inrichten van je kantoor? Vul dan je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

“We denken graag mee over jouw ideale werkomgeving.”

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.