Over de klant

Het Actief College is als onderdeel van de Hoeksche School gevestigd in Oud-Beijerland. Vanuit een lange historie richt deze school zich op het leren met je hoofd en je handen, actief zijn en kennis opdoen.

Het project

Al voordat de bouw van start ging in 2020, zaten wij met de directie van het Actief College om tafel om over de inrichting na te denken. Hierdoor konden we in alle rust op locatie en in onze showroom de meubelen, de kleuren en de sfeer bepalen. In de aula plaatsten we de zitelementen van Lande en alle werkplekken zijn zit/sta werkplekken van Febrü met een stoel van Haworth. Ook hebben we meubelen van Renz geleverd, banken van Hutten en tafels van Satelliet. En het resultaat mag er zijn: een prachtige school, met een mooie en praktische inrichting.

“De samenwerking met DSN verloopt altijd vlot, prettig, de medewerkers hebben kennis van zaken en zijn flexibel en toegankelijk”

het resultaat

Wil je de mogelijkheden bespreken?

In je nieuwe werkomgeving een ruimte creëren voor ontmoeting en ontspanning met je collega’s? Vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

“Wil je je kantoor updaten? We helpen je graag verder.”

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde projecten

sluiting rond hemelvaart

donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei zijn wij de gehele dag gesloten