over de klant

Plus Panoven in IJsselstein is een tweede Plusvestiging van de familie Schimmel. Deze winkel is volgens het nieuwe concept Plus Briljant 2.0 ingericht. Het is echt een verswinkel waarin een makerij voor verse pizza’s, soep, vis, salade en kipgrill artikelen aanwezig is. Alles is gericht op verse en gezonde producten en een uitgebreid productassortiment.

het project

In de wijk Panoven werd een nieuwe Plus winkel gerealiseerd. Daarvoor hebben wij contact gelegd met Plus-ondernemer de heer Schimmel. Samen met zijn vrouw en zoon Dennis hebben zij een bezoek gebracht aan de showroom van DSN en zo zijn er keuzes gemaakt voor de inrichting van hun nieuwe kantineruimte met aangrenzende kantoren, gelegen boven de nieuwe winkel. Er is gekozen voor een industriële look waarin krukken model Gerlin en stoelen model Everett zijn toegepast, beide van Satelliet. Daarbij een treinbank van Hutten met tafels van Febrü in een warme grijze eikenprint. In de kantoren is er gekozen voor werkplekken van Febrü passend bij de kantine uitstraling. Samen met het geleverde en aangebrachte fotobehang en de hanglampen is het een gezellige en sfeervolle inrichting geworden.

het resultaat

Gerelateerde projecten

Wil je de mogelijkheden bespreken?

In je nieuwe werkomgeving een ruimte creëren voor ontmoeting en ontspanning met je collega’s? Vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Hulp nodig met een ontwerp? We helpen je graag verder.”

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

sluiting rond hemelvaart

donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei zijn wij de gehele dag gesloten