over de klant

Combinex is gespecialiseerd in het managen van vervoer. Ze hebben zowel met opdrachtgevers als met vervoerders contact, waardoor er snel en efficiënt geschakeld kan worden. Door deze werkwijze is het bedrijf heel snel gegroeid en werd haar pand in Zuid-Beijerland te klein. Nu zit ze op een mooie locatie in Oud-Beijerland. In eerste instantie betrok zij alleen de 1e en 2e etage, maar al snel kwam de begane grond er ook bij. Inmiddels is Combinex een onderdeel geworden van C.H. Robinson.

het project

Als vaste kantoorartikelen leverancier van Combinex zijn we in contact gekomen met de eigenaar toen zijn onderneming ging verhuizen naar Ouid-Beijerland. In onze showroom hebben we de wensen doorgenomen en dit vertaald in een plattegrond met een aantal 3D-impressies. Samen met onze styliste zijn de kleuren op elkaar afgestemd. We hebben naast de werkplekken van Robberechts en Febrü ook diverse (akoestische) fotoprints toegepast, een groot mospaneel aangebracht met daarop de firmanaam en diverse loungemeubelen van Walter Knol geleverd.

het resultaat

Gerelateerde projecten

Wil je de mogelijkheden bespreken?

In je nieuwe werkomgeving een ruimte creëren voor ontmoeting en ontspanning met je collega’s? Vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

“Wil je je kantoor updaten? We helpen je graag verder.”

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.