over de klant

Kühne + Heitz, een gevestigde naam in de internationale Food Trading branche, betrok recent haar nieuwe pand aan het Wilgenbos. Vaak zitten onze montageploegen veel verder van huis maar deze keer mochten we Kühne + Heitz voor de 2e keer in onze eigen stad voorzien van prachtige werkplekken voor haar nieuwe kantoorpand.

het project

Inmiddels al heel wat jaren geleden richtten we het 1e  kantoorpand in Dordrecht compleet in. Jarenlange doorgaande groei en een verandering van wensen (meer sfeer in de kantoren, loungemogelijkheden en meer plaats voor informeel overleg) maakten dat er op zoek werd gegaan naar een nieuwe locatie. Op korte afstand van het vorige kantoor viel het oog op een industrieel pand aan de Wilgenbos. Prachtig gelegen en met schitterend zicht op de druk bevaren rivier de Oude Maas. Vanuit een door Kühne + Heitz zelf geselecteerde architect ontwierpen we een plan, waarbij we de industriële look van het pand doortrokken naar de inrichting van het kantoor.

Centraal in het kantoorpand staat de Febrü dealing-desk. Het hart van het bedrijf waar een 30-tal traders dagelijks wereldwijd hun Food producten verhandelen. Directeur Berend Veldhoen is zelf betrokken geweest bij de uiteindelijke keuzes. De verdere uitvoering van de complete verbouwing en inrichting is in handen gelegd van Billal Lamrini. Hierdoor kwam er een mooie, constructieve en open samenwerking op gang met uiteindelijk een prachtig resultaat.

“Mensen die goed werk leveren, voelen zich goed en mensen die uitzonderlijk werk leveren, voelen zich uitzonderlijk. Prestaties dragen in hoge mate bij tot tevredenheid“

het resultaat

Met trots DSN wederom de opdracht gegeven om ons nieuwe kantoor in Dordrecht te voorzien van kantoormeubilair. De samenwerking was top en verliep soepel, wij kennen elkaar immers van een eerdere verhuizing en weten wat wij van elkaar verwachten.

Het was een spannend project omdat het niet om een standaard kantoorpand ging maar een pand met een industriële look. Het eindresultaat mag er ook wel zijn. Top service!

Gerelateerde projecten

mogelijkheden bespreken?

Heb je advies nodig bij het inrichten van je kantoor? Vul dan je gegevens in en wij nemen je zo snel mogelijk contact met je op!

“We denken graag mee over jouw ideale werkomgeving.”

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.