over de klant

Perfectkeur B.V. is een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is haar vertrekpunt, dat zit al in de naam. Daarom legt zij de lat hoog. Mede daardoor is Perfectkeur uitgegroeid tot een bevlogen marktleider en landelijk specialist op het gebied van vastgoed inspecties. Haar veelzijdig en uiteenlopend pakket aan diensten levert een belangrijke bijdrage aan het woongenot en het beheer van vastgoed.

het project

Vanwege de al eerder naar tevredenheid uitgevoerde inrichting van het oude kantoorpand, verzorgden we dit keer de inrichting van de kantoorboerderij.

Op steenworp afstand van Ridderkerkse zijde van het Waaltje, is op een prachtige locatie een schitterend complex gebouwd (ontwerp van Geijtenbeek Kort Architecten uit Zierikzee), op basis van de oude situatie van woonboerderij met veldschuur en ander gebouwen. Hierbij zijn heel veel van de oude authentieke materialen, denk aan IJsselsteentjes, gietijzeren nok en stalramen opnieuw gebruikt en in het nieuwe pand verwerkt.

“Perfect werken”

Eén van de belangrijkste kernwaarden van Perfectkeur is innovatie. In hun onlangs officieel geopende schitterende landelijk gelegen kantoorboerderij inclusief veldschuur, is dit uitgebreid toegepast. Of het nu gaat om ventilatie, koeling, klimaat, verlichting, werksfeer of ontspanning; alles is volgens laatste technieken en ontwikkelingen uitgevoerd. Bij de door DSN geleverde meubelen en vloerafwerking is in samenwerking met interieurdesigner Jet Schenk, een weloverwogen keuze gemaakt uit kleuren en materialen. Elektrisch verstelbare bureaus van Febrü met Comforto Fern bureaustoelen. Bij de vloerbedekking is de keuze gevallen op pvc vloerdelen van IVC en tapijttegels van Interface. Alles in prachtige, rustige naturel tinten. Voor de mensen van Perfectkeur een kantoor waar het plezierig en zeg maar gerust; “Perfect werken” is.

het resultaat

Gerelateerde projecten

Wil je de mogelijkheden bespreken?

Heb je advies nodig bij het inrichten van je kantoor? Vul dan je gegevens in en wij nemen je zo snel mogelijk contact met je op!

“We denken graag mee over jouw ideale werkomgeving.”

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ivm een bedrijfsuitje zijn wij op donderdag 30 mei gesloten