over de klant

Van verchromen en vernikkelen tot verzinken en verzilveren: Galvamé heeft alles in Rotterdam onder één dak. Het bedrijf werkt voor grote en minder grote industriële klanten in bijvoorbeeld de machinebouw, metaal- en auto-industrie, jachtbouw, en medische sector, in binnen- en buitenland. Ook verricht Galvamé restauratiewerk, bijvoorbeeld aan onderdelen van auto’s, motorfietsen en jachten. Galvamé werkt veilig en duurzaam. Hun splinternieuwe, volautomatisch bestuurde waterzuivering houdt het milieu schoon.

het project

Eigenaar Ron Gebuijs wilde graag advies over het inrichten van de nieuwbouw, zoals de kantine, werkplekken, lounge en directiekamer. Na een telefonische kennismaking is een afspraak in de showroom gemaakt en hebben we een eerste gesprek gehad over de wensen van de klant en onze mogelijkheden. Er lag al een concept van de architect. Hierbij waren de kleuren van de vloer al bepaald. Met name in de kantine was dat een heel harde voorwaarde. We hebben met ons ontwerpteam de meubelen, kleuren en accessoires hier op afgestemd en is door ons vertaald in een mooie presentatie en scherpe offerte.

 

In de kantine is gekozen voor een mix van hoge en lage zitelementen van Lande/Artifort, Hutten en Brunner, een pingpongtafel en kunstplanten van Gotessons in zgn. oliedrums. De werkplekken zijn praktische Swan zit/sta werkplekken geworden. Hierbij is gekozen voor de houtkleur van de bestaande meubelen. De directiekamer van Renz heeft veel aandacht gekregen, onder meer bij het bepalen van de stroom- en datapunten in de vloer. Hierdoor zijn nu alle kabels keurig in het meubel verwerkt. In de vergaderruimtes hebben we gekozen voor stijlvolle tafels van Febrü met aansluitingen voor stroom en data van onze leverancier Bachmann.

het resultaat

Gerelateerde projecten

Enthousiast geworden?

Vul dan je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij helpen je graag!

“De klant ontzorgen is onze zorg!”

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ivm een bedrijfsuitje zijn wij op donderdag 30 mei gesloten