Over de klant

IMCD is een groothandel in de verkoop, marketing en distributie van speciale chemicaliën en voedingsingrediënten. Het bedrijf is actief in meer dan 50 landen op 6 continenten. IMCD streeft ernaar om de wereldwijde verkooppartner bij uitstek te zijn. Vertrouwd door leveranciers en klanten voor eersteklas technische expertise en oplossingen die hen helpen te innoveren, bedrijfsactiviteiten op elkaar af te stemmen en doelen te realiseren.

Het project

De AEX genoteerde IMCD groep in Rotterdam is gevestigd in de Wilhelminatoren. De medewerkers hebben hier een schitterend uitzicht vanaf de Kop van Zuid op de Nieuwe Maas, Erasmusbrug en het Noordereiland. DSN voorzag de afgelopen maanden een compleet verbouwde 14e etage van deze Wilhelminatoren van eigentijds, ergonomisch en functioneel meubilair, waarbij we de eerder ingevoerde huisstijl hebben doorgezet. Dit in nauwe samenwerking met Maikel Samat van Burodesk.

De kantoren zijn voorzien van Febrü zit/sta werkplekken met Comforto bureaustoelen model 59. In de vergaderkamers Renz meubilair gecombineerd met Vitra stoelen. Er is pvc gelegd van Leoxx in combinatie met tapijttegels van Interface. Onze vaste leverancier JTD Projects plaatste de systeemwanden. In deze periode werden ook wat aanpassingen op de andere verdiepingen opgepakt en uitgevoerd.

IMCD Group, een jarenlange, duurzame relatie waar kwaliteit en tevredenheid ook nu weer doorslaggevend waren om deze verdieping weer door DSN in te laten richten.

het resultaat

Gerelateerde projecten

Wil je de mogelijkheden bespreken?

Heb je advies nodig bij het inrichten van je kantoor? Vul dan je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

“We denken graag mee over jouw ideale werkomgeving.”

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

sluiting rond hemelvaart

donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei zijn wij de gehele dag gesloten