Grote whiteboarden en glasbordwanden geven je de ruimte om groot te denken en complete projecten te visualiseren.

Chameleon produceert whiteboardwanden in meerdere uitvoeringen. Maar waar ze het allerbeste in zijn is een wand volledig op maat bedekken met een magnetisch whiteboard oppervlak.
Eventueel met uitsnedes als logo of een mooie skyline.

   

Chameleon glasborden van extrahelder veiligheidsglas zijn magneethoudende glazen schrijfborden.
Met 18 verschillende kleuren voegen ze levendigheid toe aan het interieur. Verkrijgbaar in 3 standaard maten, afwijkende maten zijn in overleg leverbaar.

   

Chameleon stimuleert creativiteit, samenwerking en informatiedeling met maatwerk en design whiteboards in combinatie met akoestiek. Kameleons kunnen in elke kleur veranderen die ze willen. Die unieke gave inspireerde bij de ontwikkeling van Chameleon Acoustics Optimal: een wandbekleding met een optimale combinatie van eigenschappen:

– Zeer goede geluiddemping
– Leverbaar in exact de kleur die je zoekt
– Unieke combinatie met Chameleon emaille whiteboard oppervlak

 

  

Akoestiek verbeteren voor kantoren gaat het best met geluiddempende panelen en frames aan de wand. Hier wordt onder andere geluidsisolerend wol en doek voor ingezet, maar ook bijvoorbeeld PET vilt. Gekleurde PET-vilten prikborden die gecombineerd kunnen worden met Chameleon Sharp Wall panelen geven extra sfeer aan je kantoor. Het PET-vilt draagt bij aan een verbeterde akoestiek in een ruimte.

 

Verkrijgbaar in 19 voorraadkleuren en 2 formaten. Afwijkende maten zijn op aanvraag mogelijk.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Chameleon oplossingen neem dan contact op met een van onze adviseurs.

verder lezen

Nieuw AV systeem

Bekijk de mogelijkheden voor jouw inrichting in onze showroom op het nieuwe 98" AV-systeem met het Loxone smart home systeem met adaptieve verlichting en geluid.

Het kantoor als magneet

Veel mensen vinden het best prima dat ze thuis moeten werken. En er is zelfs een groep mensen die helemaal niet meer naar kantoor wil komen. Want dat wat ze op kantoor doen, kunnen ze ook thuis.