We hebben ons assortiment uitgebreid met zitcollecties van Interstuhl en Wilkhahn.

Daar zijn we natuurlijk heel blij mee! Om jullie kennis te laten maken met deze mooie merken, hebben we een viertal modellen uitgekozen, die we tegen een aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden.  Nog een voordeel: De genoemde modellen van Interstuhl en Wilkhahn zijn in de getoonde uitvoeringen uit voorraad leverbaar.

Interstuhl every
Goede dingen nog beter gemaakt: of het nu gaat om een bureaustoel met chillback-, netbespanning of nu ook met gestoffeerde rug: de EVERY is het antwoord op de eisen van de nieuwe, mobiele en modulaire arbeidswereld in het instapsegment. Deze draaistoel heeft een zeer goede prijs-/prestatieverhouding, een sterk design en is perfect voor de kennismaking met ergonomisch zitten.

every 311

– draaistoel middelhoog
– rug chillback
– zitting gestoffeerd
– synchroontechniek
– 4D armleggers

 

every 216

– draaistoel middelhoog
– rug netbespanning
– zitting gestoffeerd
– comfortzitting
– NPR armleggers

 

Interstuhl joyce
Of er nu in een open kantoor of in een individueel kantoor wordt gewerkt: Wanneer het erom gaat geconcentreerde werkprocessen te ondersteunen, focust JOYCE zich volledig op de mens. De flexibele draaistoel plaats de individuele behoeftes en wensen van zijn gebruiker in het middelpunt. Hij biedt omvangrijke mogelijkheden om combinaties te creëren van diverse rugleuning varianten, stoffering en kleuruitvoeringen. Dit is een ongecompliceerde bureaustoel die zich dankzij de gemakkelijke bediening aanpast aan de ergonomische behoeften op werkplekken.

joyce 1N1

– draaistoel middelhoog
– rug en zitting gestoffeerd
– 4D NPR armleggers
– synchroontechniek met gewichtsregeling

 

joyce 2N1

– draaistoel middelhoog
– rug netbespanning
– zitting gestoffeerd
– 4D NPR armleggers
– synchroontechniek met gewichtsregeling

Wilkhahn AT

Het free-to-move-concept van Wilkhahn, mogelijk gemaakt door Trimension®, is een wereldwijd maatstaf in gezond driedimensionaal zitten. De AT-familie met haar integratief, gecoördineerd ontwerp, verscheidenheid aan modellen en aanpasbaar features is de slimme alleskunner onder de free-to-move-series. De zelfcentrerende ophanging van de zitschaal zorgt ervoor dat het lichaam hun zwaartepunt behouden – ongeacht de aangenomen houding of beweging – gemaakt. En omdat de rugleuningdrager kantelbaar is wordt geleverd met automatische gewichtsaanpassing, AT maakt omhelzen een een gezonde bewegingsvrijheid tijdens het zitten wordt kinderspel voor iedereen. Zit gewoon naar beneden, zithoogte aanpassen en klaar! De stoel en jouw lichaam doet de rest zelf… Bij deze stoel is 80% van het gaas op het rugleuningframe gemaakt van gerecycled polyester. Ook bij deze stoel ervaar je de positieve effecten van Trimension® op gezondheid, welzijn en mentale behendigheid.

AT mesh 187/71

– draaistoel middelhoog
– rug netbespanning
– zitting gestoffeerd
– Trimension®


Wilkhahn IN

De IN-bureaustoel wordt beschouwd als de meest dynamische en tegelijkertijd tijd de meest comfortabele bureaustoel. Het stimuleert lichaam en geest en is tegelijkertijd ontspannend. De twee zwenkarmen bewegen onafhankelijk van elkaar van elkaar en gaan perfect samen met de zwarte of witte zitting en achterkant gemaakt van de modernste tweecomponententechnologie en de 3D Formstrick-hoes. Lichaam en stoel smelten samen tot een flexibele eenheid kan alle kanten op en kan naar voren kantelen. Tegendruk kan zijn aangepast aan gebruikers met een gewicht van 45 tot 140 kilo. En natuurlijk alle praktische verstelmogelijkheden voor armleuningen, lendensteun en zitting diepte zijn ook beschikbaar. De perfect gesynchroniseerde 3D-dynamiek (Trimension® technologie) gecombineerd met uitzonderlijk comfort stimuleert het lichaam en het concentratievermogen en maakt van werken een ontspannende ervaring.

IN 184/7

– draaistoel middelhoog
– rug netbespanning
– zitting gestoffeerd
– Trimension®

 

 

effect Trimension® techniek

 

Zou je een stoel willen uitproberen? Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

verder lezen

Nieuw AV systeem

Bekijk de mogelijkheden voor jouw inrichting in onze showroom op het nieuwe 98" AV-systeem met het Loxone smart home systeem met adaptieve verlichting en geluid.

Het kantoor als magneet

Veel mensen vinden het best prima dat ze thuis moeten werken. En er is zelfs een groep mensen die helemaal niet meer naar kantoor wil komen. Want dat wat ze op kantoor doen, kunnen ze ook thuis.