Duurzame kennisoverdracht

Met de nieuwe EVOLVE-serie presenteren we de meest geavanceerde en tegelijkertijd meest duurzame generatie touch displays.

De natuur laat ons duurzame en vitale verbanden zien, zoals die van een bij die de bloesems van een appelboom bestuift en zo bijdraagt aan de oogst van appels die onze kinderen eten en zo gezond opgroeien. Het is van essentieel belang dat de kennis met betrekking tot dit kwetsbare natuurlijke samenspel op overtuigende wijze overgebracht wordt op de volgende generatie. Het beïnvloedt onze kansen op een goede en duurzame toekomst.

Natuurbescherming en duurzaam handelen zijn sinds de oprichting van het bedrijf stevig verankerd in het bedrijfs-DNA van Legamaster en de edding Group. Wij willen volgende generaties de kans op een goede toekomst geven. Het is daarom niet meer dan logisch dat Legamaster zich als dochteronderneming bij de ontwikkeling van de nieuwste displayserie zich ook op duurzaamheid zou richten.

Alle componenten van de EVOLVE touch displays zijn zorgvuldig geselecteerd en ontworpen voor langdurig gebruik in scholen en kantoren

Energie saving

EVOLVE verbruikt gemiddeld 30 tot 40% minder stroom dan vergelijkbare producten op de markt. Tijdens de levensduur van een EVOLVE display kan ongeveer 2.000 euro aan elektriciteitskosten en meer dan 2 ton CO2 worden bespaard.

Safety Glass

EVOLVES touch surface is gemaakt van geëtst veiligheidsglas, waarvan de reflectieverminderende eigenschappen zelfs bij intensief gebruik niet slijten.

50K hours

Het paneel van EVOLVE heeft een lange levensduur van 50.000 uur.

Android 11

Het besturingssysteem Android 11, dat via OTA-updates up-to-date kan worden gehouden, is momenteel het meest toekomstbestendige systeem.

 

Doe iets goeds met EVOLVE en 1% for the Planet

Een heel bijzonder kenmerk van de EVOLVE displays is de 1% for the Planet certificering. Als onderdeel van deze certificering doneren we 1% van de EVOLVE omzet aan de 1% for the Planet Foundation ter ondersteuning van duurzaamheids- en milieuprojecten wereldwijd.

De EVOLVE is als opvolger van onze succesvolle ETX-serie zeer geschikt voor gebruik in scholen en onderwijsinstellingen. Instellingen waar het doel is een goede toekomst aan onze kinderen te geven. Een toekomst waarvoor we allemaal een verantwoordelijkheid hebben. Met het 1% for the Planet lidmaatschap kunnen wij bijdragen aan een leefbare toekomst.

Wil je meer weten over de EVOLVE-serie?

verder lezen

Nieuw AV systeem

Bekijk de mogelijkheden voor jouw inrichting in onze showroom op het nieuwe 98" AV-systeem met het Loxone smart home systeem met adaptieve verlichting en geluid.

Het kantoor als magneet

Veel mensen vinden het best prima dat ze thuis moeten werken. En er is zelfs een groep mensen die helemaal niet meer naar kantoor wil komen. Want dat wat ze op kantoor doen, kunnen ze ook thuis.