over de klant

De Gemeente Hoeksche Waard is ontstaan door samenvoeging van diverse gemeenten. Elk dorp binnen deze gemeente heeft haar eigen dorpshuis.

het project

In Nieuw-Beijerland was behoefte aan een grondige verbouwing van het dorpshuis. Dit dorpshuis ligt onderaan de dijk, aan de voet van de karakteristieke molen ‘De Swaen’. Vandaar dat het dorpshuis ook ‘De Swaensvoet’ heet. De vraag was om een voorstel te maken voor de diverse ruimtes, waarbij kleur, sfeer én budget belangrijk waren. We hebben een voorstel gemaakt voor gezellig ontmoeten en vergaderen in de verschillende ruimtes. Door met verrijdbare, klapbare tafels van Swan te werken en stevige, stapelbare stoelen van Brunner, voldoen de vergaderruimtes aan de wensen. En de ontmoetingsruimte met meubelen van Satelliet en Brunner is echt weer een ruimte waar je graag wil komen als inwoner van Nieuw-Beijerland.

“De communicatie over mogelijkheden en de levering verliep plezierig”.

het resultaat

Na een duidelijke offerte binnen het beschikbaar gestelde budget, hebben we gezamenlijk in de showroom nog andere keuzes gemaakt.

Gerelateerde projecten

Wil je de mogelijkheden bespreken?

In je nieuwe werkomgeving een ruimte creëren voor ontmoeting en ontspanning met je collega’s? Vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

“Wil je je kantoor updaten? We helpen je graag verder.”

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.