over de klant

Wuppermann Staal Nederland BV, gevestigd in Moerdijk, is de grootste en modernste vestiging voor de verzinking en verwerking van breedband staal. De naam Wuppermann staat al 150 jaar voor kwaliteit in de bewerking en afwerking van staal. In de afgelopen decennia heeft het familiebedrijf Wuppermann zich ontwikkeld van staalverwerker tot innovatieleider op gebied van corrosiebescherming. De thermisch verzinkte coils en strips, geproduceerd in Moerdijk, worden per boot, trein en vrachtwagen afgeleverd aan klanten door heel Europa en de VS.

het project

Wij leveren al vele jaren werkplekken bij Wupperman, waaronder zit/sta werkplekken en bureaustoelen. Hierdoor kwam ook de vraag om mee te denken met hun kantine c.q. vergaderruimte. Ons voorstel werd goedgekeurd, waarna wij de ruimte voorzagen van een mooie hoekbank met daarbij massief houten tafels van Hutten.

Aan de langwerpige tafels staan kleurrijke stoelen van Brunner. De ruimte is voorzien van een aantal lage fauteuils van Satelliet, gecombineerd met hanglampjes van Zuiver en passende vloerkleden op een extra geluidsabsorberende pvc vloer. Om het geheel af te maken hebben we raambekleding van Zonnelux toegepast. Deze gecombineerd met raamfolie op de glaswand en een fotoprint op de muur is het een fijne ruimte geworden waar men dagelijks van geniet.

het resultaat

Gerelateerde projecten

Wil je de mogelijkheden bespreken?

In je nieuwe werkomgeving een ruimte creëren voor ontmoeting en ontspanning met je collega’s? Vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Hulp nodig met een ontwerp? We helpen je graag verder.”

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

sluiting rond hemelvaart

donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei zijn wij de gehele dag gesloten