over de klant

Cedrah biedt in Zeeland en Zuid-Holland wonen, zorg en diensten aan ouderen die bewust kiezen voor een organisatie met een reformatorisch identiteitsprofiel. Hun Woonzorgcentrum Amandelhof is één van de tien locaties van Cedrah waar zorg en wonen voor ouderen wordt geboden.

het project

DSN heeft een geschiedenis van succesvolle samenwerking met Cedrah, waarbij we eerder al verantwoordelijk waren voor het verzorgen van de inrichting op verschillende locaties. Recent heeft DSN bijvoorbeeld het nieuwe hoofdkantoor van Cedrah ingericht.

Vanaf het prille begin van dit project werd er nauw samengewerkt tussen DSN en een interieurcommissie. Deze commissie bestond uit medewerkers van de Amandelhof, onder de leiding van Jeanette Oostrum (teamleider zorg), Hermen van Driel (projectleider wonen vanuit het hoofdkantoor) en Jos Hermans vanuit de architectuur. De fundering van het project was een ontwerp vervaardigd door Roos en Ros architecten uit Oud Beijerland. In samenwerking met Vervoort en Brunner, de fabrikanten, en de interieurcommissie, werd een interieurplan gecreëerd.

 

Het uiteindelijk gekozen ontwerp en interieurplan vonden hun inspiratie in de naam van het zorgcentrum; de Amandelhof. Hierbij werd gedacht aan de betekenis van de amandelbloesem, die in de Bijbel symbool staat voor de witte haren van de ouderdom en tevens voor nieuw leven. Vocht (water) en licht (zon) zijn essentieel om tot volle bloei te komen. Deze symboliek vind je terug in de kleuren en de prominent aanwezige amandelbloesem in onder andere de wandafwerking en toegepaste materialen. Het resultaat is een zorgvuldig afgestemd geheel waarbij naam, locatie en interieur naadloos met elkaar verweven zijn.

DSN heeft zich ook ontfermd over al het meubilair, de gordijnen en vitrage voor de zithoekjes, woonkamers, het servicepunt en kantoren, evenals voor de recreatieruimten en het restaurant. Dit zorgt voor een harmonieus en uitnodigend interieur, dat perfect aansluit bij de visie en identiteit van de Amandelhof.

het resultaat

Gerelateerde projecten

Wil je de mogelijkheden bespreken?

Heb je advies nodig bij het inrichten van je kantoor? Vul dan je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

“We denken graag mee over jouw ideale werkomgeving.”

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

sluiting rond hemelvaart

donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei zijn wij de gehele dag gesloten