Over de klant

Fin4Finance (Fin4BV) is een jong en enthousiast accountantskantoor met een breed dienstenpakket te Dordrecht en recent ook gevestigd in Etten-Leur. Het is een organisatie met zeer betrokken mensen die echt met hun klanten meedenken. Wij zijn met Jan Willem Peters en Chris Maas bij eerdere projecten in contact gekomen. Bij de start van Fin4Finance verzorgden wij de kantoorinrichting. Zo ook nu bij het nieuwe kantoor in Etten-Leur.

Het project

In Etten-Leur is een bestaande kantoorverdieping opgefrist door DSN en voorzien van tapijttegels van IVC, de Expansion Point. Er is gekozen voor een donkergrijze tint met in de gang en kantoren een strooitegel in groen en oranje. In de vergaderruimte is een groot oranje blok gelegd en in de directiekantoren een oranje cirkel. De elektrische zit/sta werkplekken van Febrü voorzien van licht betonlook bureaublad met bijpassende schuifdeurkasten en de bureaustoel Fern is van Haworth.

Comfortabel vergaderen

In de vergaderruimte staat een ellipsvormige Adesso tafel met de stoel Soul beide van Febrü. In de lunchruimte is gekozen voor hoge verrijdbare tafels met een massief eiken blad met daarbij de kruk Gerlin van Satelliet. Deze zijn voorzien van verschillende kleurrijke stoffen. Samen met de fotodoeken aan de wand zorgt dit ervoor dat het een gezellig, jong en fris kantoor is geworden.

"In DSN hebben we een betrouwbare partner gevonden die ons met haar expertise kon ondersteunen."

het resultaat

De jarenlange samenwerking met DSN en André Bikker heeft de doorslag gegeven om de opdracht aan hen te verstrekken. DSN is een betrouwbare partner die vakkundig ondersteuning biedt bij het meedenken in de mogelijkheden, waarbij eventuele wijzigingen ook snel doorgevoerd werden. En alles tegen een redelijke prijs. Het contact is altijd buitengewoon plezierig en prettig!

Gerelateerde projecten

Wil je de mogelijkheden bespreken?

In je nieuwe werkomgeving een ruimte creëren voor ontmoeting en ontspanning met je collega’s? Vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Hulp nodig met een ontwerp? We helpen je graag verder.”

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

sluiting rond hemelvaart

donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei zijn wij de gehele dag gesloten