over de klant

Ooperon BV is marktleider op het gebied van beveiligingssystemen voor zorginstellingen en justitiële inrichtingen. Omdat zij de producten zelf ontwikkelt, is het mogelijk alle installaties die de klant nodig heeft, te integreren in één systeem. Dat werkt eenvoudig en kostenbesparend. Via pionieren zijn wij in contact gekomen met directeur Ronald van Loon, die eerst vrijblijvend een bezoek aan onze showroom heeft gebracht naar aanleiding van zijn wens om de kantine te vernieuwen.

het project

Ronald van Loon wilde graag een nieuw, gezellig kantine interieur met daarin een loungebank. De keuze viel op een bank van Zuiver met tafels en stoelen van Satelliet. Doordat de inrichting van de kantine naar volle tevredenheid was verlopen, kwam een jaar later de vraag of wij ook mee wilden denken voor een nieuwe inrichting voor de showroom. Het door ons gemaakte 3D ontwerp, waarbij werd gekozen voor een huiselijke uitstraling, viel in de smaak, waarna wij de showroom hebben ingericht met diverse items. Waaronder de Spider tafel van Febrü met stoelen van Satelliet, een zitgroep van Dutchbone met bijpassend vloerkleed en een hoge Fauteuil Cosy van Febrü. Samen met de geleverde duurzame verlichting van gerecycled karton (de Graypants Moon), is het een warm en sfeervol geheel geworden. De door Boer & van Wijk geleverde akoestische fotowand heeft hieraan zeker een waardevolle bijdrage geleverd

het resultaat

Gerelateerde projecten

Wil je mogelijkheden bespreken?

In je nieuwe werkomgeving een ruimte creëren voor ontmoeting en ontspanning met je collega’s? Vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Hulp nodig met een ontwerp? We helpen je graag verder.”

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.