over de klant

Produlab Pharma, opgericht in 1991, is een producent van vloeibare en halfvaste veterinaire medicijnen (diergeneesmiddelen) voor toonaangevende farmaceutische bedrijven wereldwijd. De ultramoderne productiefaciliteiten, met een oppervlakte van ruim 22.000m2, zijn gevestigd in Raamsdonksveer. In deze innovatieve omgeving heeft DSN de bestaande kantineruimte vernieuwd.

het project

In samenwerking met interieurarchitect Ivonne Willemsen en de directie van Produlab Pharma hebben wij conform het ontwikkelde concept de bestaande kantine-ontspanningsruimte een complete transformatie gegeven. Hierin plaatsten we op maat gemaakte banken voorzien van handige plantenbakken. De stijlvolle raam- en bartafels, uitgevoerd in een prachtige combinatie van blank houten natuurlijke hpl en elegant zwart metaal, zijn vervaardigd door Hutten.

Daarnaast zorgden we voor een gevarieerde selectie van los meubilair. Waaronder comfortabele barkrukken en stoelen van gerenommeerde merken als Fp Collection. De gehele ruimte beslaat maar liefst twee verdiepingen die harmonieus boven elkaar zijn gesitueerd. Hierdoor ontstaat een uitnodigende en warme atmosfeer, perfect geschikt om te vertoeven tijdens pauzes, na de werkdag, of bij bijzondere gelegenheden.

 

Met oog voor detail en een doordachte benadering van functionaliteit en esthetiek, hebben we een omgeving gecreëerd die naadloos aansluit bij de behoeften en wensen van de medewerkers van Produlab Pharma. De vernieuwde kantine-ontspanningsruimte biedt nu een uitnodigende en comfortabele plek voor ontspanning en samenzijn.

het resultaat

Gerelateerde projecten

Wil je meer weten over hoe wij werken?

Vul dan je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij helpen je graag!

“DSN staat altijd voor je klaar”

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

sluiting rond hemelvaart

donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei zijn wij de gehele dag gesloten