over de klant

Renewi is specialist op het gebied van afvalverwerking, waarbij het afval wordt omgezet tot waardevolle nieuwe grondstoffen. De locatie in Wateringen legt voornamelijk de focus op de tuinbouwsector in het Westland. Het zijn echte doeners, die een cruciale rol spelen in het streven naar een schoon Nederland en het creëren van een tweede leven voor afval. Het verbouwen en operationeel houden van de zaak vormde een uitdaging, maar zij hebben dit uitstekend volbracht. Hun inzet draagt bij aan een duurzamere toekomst.

het project

Als vaste partner van Renewi zijn we vanaf het begin betrokken geweest bij de renovatie van hun kantoor. DSN heeft in samenwerking met de opdrachtgever en de aannemer de wensen gedetailleerd uitgewerkt. In de showroom zijn de producten en kleuren zorgvuldig op elkaar afgestemd. De keuze is gevallen op een combinatie van antraciet en groen voor de vloeren, terwijl de werkplekken zijn voorzien van een warme houttint. Bovendien zijn de akoestische wanden tussen de werkplekken in een verfrissende groentint uitgevoerd, wat bijdraagt aan een levendige werkomgeving.

Wat betreft de geleverde meubels en hun uitvoering, hebben we werkplekken van de merken Robberechts, Velto en Rofa geïnstalleerd. Deze keuze is in lijn met de specifieke behoeften en esthetiek van Renewi, en draagt bij aan een functionele en aangename werkomgeving.

het resultaat

Gerelateerde projecten

Wil je meer weten over hoe wij werken?

Vul dan je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij helpen je graag!

“DSN staat altijd voor je klaar”

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ivm een bedrijfsuitje zijn wij op donderdag 30 mei gesloten