Ontdek onze Outlet Meubelen!

Op zoek naar hoogwaardige meubelen voor een fractie van de normale prijs? Dan ben je bij onze Outlet aan het juiste adres! We hebben een ruime selectie prachtige meubelstukken die nu voor onverslaanbare prijzen weg mogen. Van volledige werkplek tot bureaustoel en comfortabele fauteuils, onze outlet heeft voor ieder wat wils.

Waarom zou je meer betalen voor kwaliteit? Profiteer nu van onze scherpe prijzen en geef je kantoor een upgrade zonder je budget te overschrijden. Maar wacht niet te lang, want deze aanbiedingen zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat je kunt verwachten in onze Outlet:

  • Hoogwaardige meubelen van gerenommeerde merken
  • Unieke stijlen en designs voor elke smaak
  • Enorme kortingen die je nergens anders vindt

Bezoek onze Outlet vandaag nog en ontdek de beste deals op meubelen die je nergens anders zult vinden. Wees er snel bij voordat ze weg zijn! Maak even een afspraak.

Bekijk hier de outlet flyer in pdf formaat met alle artikelen en prijzen.

verder lezen

Nieuw AV systeem

Bekijk de mogelijkheden voor jouw inrichting in onze showroom op het nieuwe 98" AV-systeem met het Loxone smart home systeem met adaptieve verlichting en geluid.

Het kantoor als magneet

Veel mensen vinden het best prima dat ze thuis moeten werken. En er is zelfs een groep mensen die helemaal niet meer naar kantoor wil komen. Want dat wat ze op kantoor doen, kunnen ze ook thuis.

sluiting rond hemelvaart

donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei zijn wij de gehele dag gesloten